Fönster

fönster

Att ha takfönster i sitt hem skapar en mycket speciell atmosfär, en som man inte uppnår på något annat vis. Ljuset från ett takfönster ger en känsla av närhet med miljön utanför, utan att behöva anpassa sig till kylan eller värmen där ute, och inte heller väder och vind.

Kanske har du redan takfönster hemma, men känner att det är dags att byta ut dem mot något med energieffektivt. Eller så har du mörka rum som behöver ljus och ventilation. Oavsett vilket som är ditt utgångsläge så hjälper vi på Gamlestadens bygg dig med dina takfönster. Vi använder i synnerhet två olika typer av fönster till de takfönsterinstallationer vi gör.

Velux

Gamlestadens bygg har lång erfarenhet av att installera och serva takfönster och anser att Velux, som vi är auktoriserade montörer av, gör marknadens bästa takfönster. Montaget är viktigt för Velux, som erbjuder generösa garantier på sina fönster, och låter därför inte vem som helst montera dem.

Skaala

Du som vill satsa på riktigt energieffektiva fönster hemma, och vill bli av med kondensproblem en gång för alla, bör helt klart ta en titt på fönster från Skaala. Skaala är en finsk producent av kvalitetsfönster. Kondens på utsidan av fönster är ett problem som drabbar fönster med för låga U-värden, och detta har man på Skaala löst genom riktigt bra isolering.

Vi på Gamlestadens bygg arbetar direkt med Skaala vilket gör att du som kund hos oss slipper mellanhänder. Kvalitet blir billigare så.